Workshops op maat

Andere kwaliteiten aanboren met een creatieve workshop?

Je hoofd verbinden met je hart en je handen opent nieuwe mogelijkheden en brengt onverwachte kanten van jezelf aan het licht.
Een creatieve impuls brengt levendigheid, verrassing, inzichten, enthousiasme en plezier in een training of bijeenkomst. Creativiteit werkt inspirerend, ondersteunend en vitaliserend.

Met creatieve en inspirerende opdrachten kan men:
– andere manieren van samenwerking ervaren
– nieuwe inzichten verwerven door het doen
– dingen anders gaan zien
– plezier de ruimte geven
– de kleurrijke kracht van creatieve middelen ervaren

Fotoalbum:

speksteen

vilten

pastelkrijt

tekenen

schilderen

boetseren

collage

dromenvanger

art journal


 
 
 

Film:

Vastlegging van een onderdeel van de verdiepende cursus ‘van donker naar licht’ in de adventtijd bij Zin-Inn in Aalsmeer. Een creatief gezamenlijk proceswerk.

 

 

 

 

 

Op verzoek verzorg ik creatieve en kunstzinnige workshops voor organisaties en bedrijven als onderdeel van een training, voor teambuilding of voor speciale gelegenheden. In overleg met de opdrachtgever ontwikkel ik ervaringsgerichte workshops op maat, gekoppeld aan een thema met een zichtbaar en blijvend resultaat. De mogelijkheden voor een workshop zijn: schilder- en tekenopdrachten, boetseeropdrachten, speksteen, vilt, collages, vrije expressie, krachtsymbolen en aandachts- en bewegingsoefeningen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op om vragen en ideeën uit te wisselen en mogelijkheden te bespreken.