Linkinbio

Dit is de link-in-bio Insta pagina van Kleur is Kracht.

Alle linkjes van mijn Instagram posts vind je hier overzichtelijk onder elkaar.

 

Contact?

Voor meer vragen of contact vul je het Contactformulier in.

Schrijf je in voor mijn eZine ONTDEK, waarin ik creativiteit en inspiratie deel, en ontvang nu gratis een eBook met 3 creatieve tips voor meer rust in je hoofd. 

 

 

 

 

Laatste videos:

Abonneer je je op het  Youtube kanaal van Kleur is Kracht ?

In deze video geef ik een inkijkje in een samenwerkingsoefening en vertel ik hoe vormtekenen jou kan helpen om weer rust en ontspanning terug te vinden.

 

  • Hoe lees je een tekening?  In deze video vertel ik je mijn geheim hoe het zit met tekeningen lezen en beeldtaal. Bekijk de hele video om meer te weten over tekeningen lezen gaat over beeldtaal, over vormtaal, over vorm en kleur, over beweging en ik laat je meekijken!

 

Dit is deel 4 van de serie vormtekenen. Na het bekijken van deze video heb je een ontspannen beeld gekregen hoe je kunt vormtekenen en een stappenplan hoe je samen een driedubbele lemniscaat kunt tekenen.

In deze video kun je meekijken in het maakproces van een unieke glasschildering in mijn praktijk. Laat je inspireren! 

Na het bekijken van deze video heb je een ontspannen beeld gekregen van vormschilderen met een lemniscaatvorm.

  • Ga ook lekker lemniscaten tekenen! Deel 2 van de serie. Ben je op zoek naar rust in je hoofd? Ik weet wat je kunt doen om rust in je hoofd te krijgen, namelijk lemniscaten tekenen, een oervorm.Dit is deel 2 van de serie vormtekenen met lemniscaten. Met veel inspiratie over lemniscaten tekenen en veel voorbeelden, uitleg en de werking van lemniscaten.Na het bekijken van deze video heb je een goed beeld gekregen van hoe divers deze tekenoefening met een lemniscaat uitgewerkt kan worden en weet je waar het allemaal goed voor is.;)       
  • Ga ook lekker lemniscaten tekenen! Dit is deel 1 van de serie lemniscaten tekenen met een korte uitleg en de werking van lemniscaten.                        

 

 

  • Zoek je ME-time? Na het bekijken van deze video wil je ook ontspanning en verdieping ervaren door het maken van een SoulCollage kaart en voor individuele begeleiding boek je een moeder-dochter introductieworkshop SoulCollage®. 😉