Linkinbio

Dit is de link-in-bio Insta pagina van Kleur is Kracht.

De laatste linkjes van mijn Instagram posts vind je hier overzichtelijk onder elkaar.

 

Contact?

Voor meer vragen ga naar de Contact pagina.

Schrijf je in voor mijn eZine ONTDEK, waarin ik creativiteit en inspiratie deel, en ontvang nu gratis een eBook met 3 creatieve tips voor meer rust in je hoofd. 

 

 

 

 

 

Ga naar de AGENDA met nieuwe workshops:

 

Laatste videos:

Abonneer je je op het  Youtube kanaal van Kleur is Kracht ? 

Zo mis je geen enkele video met steeds weer een creatief interessant inzicht. 😉

Help, ik heb last van blokkerende gedachten. 

In deze video vertel ik hoe ik een andere manier vond om weer in verbinding te komen met mijn creatieve talenten. Ga mee op creatieve ontdekkingsreis naar The Artist’s Way en SoulCollage.

 

Loop je al langer met een vraag en ben je ook op zoek naar inspiratie of manieren om je hoofd leeg te maken, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

In deze video neem ik je mee naar buiten op mijn mindful wandeling, waarin je je bewust wordt van de beeldtaal van de natuur. Ik combineer de wandelcoaching met creatieve opdrachten.

 

In deze video beantwoord ik de vraag hoe online beeldende therapie er uit ziet en kun je meedoen aan een online tekenoefening voor meer rust in je hoofd.

 

In deze videoserie leg ik uit wat symbolen in een kindertekening je kunnen zeggen.

Tekent jouw kind veel regenbogen? Ben je nu ook zo nieuwsgierig naar de betekenis van een regenboog in een kindertekening?

In deze video kijk je mee hoe leuk buitenschetsen is. Deze video is ontstaan tijdens een spontane buitenles losser leren schilderen met aquarel, met dank aan Ann. 

Losser leren schetsen is een kwestie van gewoon maar gaan doen en ervaren. En als je dat nou ook eens in vakantietijd onder mijn begeleiding wilt uitproberen. Bijvoorbeeld bij jou in de tuin of ergens buiten in park of op camping of op een andere inspirerende plek. Bel me dan voor een afspraak.

In deze video vertel ik je dat er een gezonde manier is om een leeg hoofd te ervaren en dat kunst als medicijn je daarbij helpt.

Want heb je wel eens gedacht aan kunstzinnige vaktherapie beeldend voor jou of voor je kind/kleinkind?

In deze video geef ik een inkijkje in een samenwerkingsoefening en vertel ik hoe vormtekenen jou kan helpen om weer rust en ontspanning terug te vinden.

 

  • Hoe lees je een tekening?  In deze video vertel ik je mijn geheim hoe het zit met tekeningen lezen en beeldtaal. Bekijk de hele video om meer te weten over tekeningen lezen gaat over beeldtaal, over vormtaal, over vorm en kleur, over beweging en ik laat je meekijken!

 

 

In deze video kun je meekijken in het maakproces van een unieke glasschildering in mijn praktijk. Laat je inspireren! 

Na het bekijken van deze video heb je een ontspannen beeld gekregen van vormschilderen met een lemniscaatvorm.

  • Ga ook lekker lemniscaten tekenen! Deel 2 van de serie. Ben je op zoek naar rust in je hoofd? Ik weet wat je kunt doen om rust in je hoofd te krijgen, namelijk lemniscaten tekenen, een oervorm. Dit is deel 2 van de serie vormtekenen met lemniscaten. Met veel inspiratie over lemniscaten tekenen en veel voorbeelden, uitleg en de werking van lemniscaten. Na het bekijken van deze video heb je een goed beeld gekregen van hoe divers deze tekenoefening met een lemniscaat uitgewerkt kan worden en weet je waar het allemaal goed voor is.;)