SoulCollage®

Sinds september 2020 ben ik SoulCollage® facilitatorNa mijn training ben ik bezig gegaan met het vormgeven en opstarten van 1-op-1 werken met SoulCollage® in mijn praktijk. Als beelddenker heb ik het altijd al heerlijk gevonden om plaatjes en afbeeldingen te verzamelen en collages te maken. Door SoulCollage® viel voor mij nu alles op zijn plek. 😉

SoulCollage® is een laagdrempelige creatieve manier van een collagekaart maken. Intuïtief zoek je naar plaatjes en afbeeldingen, mag je knippen, scheuren en plakken. Als de kaart af is volgt de verdiepende stap met het lezen van de kaart of het maken van een gedicht. Deze combinatie van collage maken en storytelling is heel waardevol om in verbinding te komen met je innerlijke stem. MeCards4Kids is de kidsversie van SoulCollage®.

✂🎯 Je hebt niet meer nodig dan wat creatieve materialen zoals karton,  tijdschriften, afbeeldingen, schaar, lijm. En tijd en plek aan je keukentafel met een pot thee erbij. 😉

✂🎯 Bij SoulCollage® maak je intuïtief een collagekaart en door te schrijven geef je de kaart een stem en kom je in contact met je innerlijke stem. I love it. ❤ Heerlijk ontspannen en je hoofd leegmaken. Ook fijn om samen met je kinderen te doen. En nee je hoeft niet creatief te zijn. 😉

Wil jij er meer over weten of het zelf eens uitproberen? Neem dan even contact op voor een afspraak. Graag tot ziens! 😉

 

AGENDA

Met Astrid van Kleur is Kracht workshop samen een SoulCollage® kaart maken.
SoulCollage® is een collage met en van je ziel.
Intuïtief een collagekaart maken en dan de verdieping in door er een ik-ben-gedicht bij te schrijven en het samen te delen.

Heerlijk ontspannen en samen genieten. En nee hiervoor hoef je niet creatief te zijn! 😉

Wil je dat ook wel eens ervaren?

Kies dan voor een 2-persoons workshop van anderhalf à 2 uur voor moeder en dochter. Op afspraak in te plannen in mijn praktijk of bij je thuis aan de keuken- of tuintafel als je in Uithoorn woont.

Zomervakantie actieprijs t/m 22 augustus 2021:

Samen genieten voor slechts € 25,- inclusief materiaal en begeleiding.

Ook losse materiaalpakketjes om thuis zelf aan de slag te gaan zijn t/m 22 augustus 2021 voor de zomervakantie actieprijs van € 7,50 (plus eventuele verzendkosten) verkrijgbaar.

Bel of app Astrid op 06 – 1490 4491 met vragen of om een afspraak in te plannen in deze zomervakantie.

Graag tot ziens en fijne zomerperiode gewenst!

Groetjes Astrid

 

Check mijn YouTube kanaal voor video’s over SoulCollage.

Wil je dat ook eens ervaren? Kies dan voor een 2-persoons workshop van anderhalf à 2  uur. Op afspraak in mijn praktijkruimte in Uithoorn.

 

Meer informatie over SoulCollageNederland vind je hier.