Publicaties

Publicaties en PR Kleur is Kracht

Op deze pagina is mijn knipselarchief te vinden met verschillende publicaties, knipsels en filmpjes over mij, over kunst en over kunstzinnige therapie.

Artikel in het Witte Weekblad 11 augustus 2016: Kettinggesprek – Astrid van Zelst verzorgt kunstzinnige therapie en creatieve workshops ‘Non-verbaal aan de slag’ (foto Robert Joore)

kettinggesprek aug 16 foto kettinggesprek aug 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelen in De Nieuwe Meerbode 9 december 2015: Opening en open huis Kleur is Kracht in de Bovenboog op 3 en 4 december 2015.

nw meerbode dec 2015 nw meerbode dec 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleur is Kracht op de Kunstroute Zijdelveld Uithoorn, 6 en 7 juni 2015:

kunstroute01

Tijdens het weekend van 6 en 7 juni 2015 vond voor de 5e keer de Kunstroute Zijdelveld plaats in Uithoorn. Kleur is Kracht stond daar ook met een kraam met activiteiten voor kinderen en informatie over kunstzinnige therapie. Het was een enorm geslaagd evenement met prachtig zonnig weer en heel veel creativiteit!

 

 

 

 

 

kunstroute02

kunstroute05

 

kunstroute03kunstroute04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikel in Reliëf februari 2014: Kunst als medicijn. Artikel in Reliëf (vakblad kunstzinnige therapie, jaargang 15, nummer 1) met het themanummer Oncologie en Kunstzinnige Therapie, waarin ik schrijf over mijn ervaringen met oncologie in het VUmc te Amsterdam. Artikel Kunst als medicijn

Kleur is Kracht op de Vitaliteitsmarkt Aalsmeer, oktober 2013:

beurs collage IngKleur is Kracht stond op de vitaliteitsmarkt 50+ in Aalsmeer op zaterdag 5 oktober 2013. Voor iedereen die aan de slag wilde om creatiever en vitaler in het leven te staan.

nieuwe meerbode 19 jun 2013
Artikel in de lokale krant, juni 2013: Geslaagde kunst in de klas. Over het project kunst in de klas en vormtekenen op basisschool de Kwikstaart in Uithoorn.

 

 

 

Artikel in de lokale krant, juni 2013: Creativiteit helpt iedereen! Over kunstzinnige therapie en over Astrid van Zelst, over de werkzaamheden in het Adamas Inloophuis, de workshops en trainingen van Kleur is Kracht en het nieuwe project Schrijfkunst.  Artikel nieuwe meerbode juni 2013

Artikel in de lokale krant, januari 2012: Troost vinden in speksteen. Workshop speksteen tijdens Mantelzorgsalon, georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg Stichting de Baat.  Artikel lokale krant workshop speksteen

Artikel in de HL-krant juli 2011: Voor de rubriek ‘loopbaanladder‘ van de HL-krant zijn twee afgestudeerde kunstzinnig therapeuten geïnterviewd, waarvan ik er een was. De HL-krant is het kwartaalblad voor medewerkers en studenten van de Hogeschool Leiden.  Artikel loopbaanladder

Artikel in de Tracer april 2011: Naar aanleiding van de expositie ‘Zoeken naar Zin’ staat mijn drieluik ‘verleden-heden-toekomst’  in de Tracer, het personeelsblad van VU medisch centrum! Een inspirerend artikel van Jannette Delver.

Artikel in de lokale krant, februari 2011: Een middag kunst in de klas bij neefje Luuk op de Kwikstaart, Brede School in Uithoorn.