Agenda

AGENDA:

Creatieve zomeractiviteit Kleur is Kracht:

Het creatieve zomeractiviteitenprogramma van Kleur is Kracht voor kinderen in de basisschoolleeftijd in Uithoorn vindt in de schoolvakantie in principe buiten plaats en bestaat uit schetsen, tekenen en schilderen, een speksteen hanger maken, een steentje wolvilten of een introductie yogales.

De workshops zijn alleen op aanmelding en duren ca. één uur voor min. 2 en max. 10 kinderen. Als ouder ben je natuurlijk ook van harte welkom om mee te doen.

De workshops vinden plaats buiten op een grasveld, in het Libellebos of op het schoolplein. De specifieke locatie wordt later doorgegeven. Neem wel een kleedje mee om op te zitten en dan zorg ik voor de rest.

Natuurlijk onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Bij slecht weer zal het helaas niet doorgaan en krijg je telefonisch of via app bericht.

Prijs € 4,50 per persoon per losse workshop, inclusief materiaal.

Aanmelden kan via mail aan info@kleuriskracht.nl

of bel of app Astrid op 06 149 044 91.

Bij aanmelding ook telefoonnummer doorgeven i.v.m. eventuele last minute afzeggen bij slechte weersverwachtingen.

Agenda:

  • Woensdag 22 juli van 14.00-15.00 uur, loc. grasveld bij de klimboom naast de gymzaal Christinalaan. Speksteen hanger makenZelf een ruw stukje speksteen uitzoeken en met schuurpapier glad schuren en polijsten tot er een mooie hanger ontstaat.
  • Vrijdag 24 juli van 14.00-15.00 uur, loc. Libellebos. Buiten natuur schetsenBuiten schetsen wat je ziet in de natuur.
  • Maandag 27 juli van 14.00-15.00 uur, loc.  grasveld bij de klimboom naast de gymzaal Christinalaan. Wolvilten van een steentje. Een harde steen wordt omwikkeld met zachte losse wol in verschillende kleurtjes en door warm water en zeepsop en wrijving tussen je handen tot een zachte kleurrijke steen.
  • Vrijdag 31 juli van 14.00-15.00 uur, loc. grasveld bij de klimboom naast de gymzaal Christinalaan. Een stukje speksteen bewerken. Zelf een ruw stukje speksteen uitzoeken en met schuurpapier glad schuren en polijsten tot er een mooi voelsteentje ontstaat.
  • Woensdag 5 augustus van 14.00-15.00 uur, loc. natuurgebied langs N201 Uithoorn. Buiten natuur schetsenBuiten schetsen wat je ziet in de natuur.
  • Vrijdag 7 augustus van 14.00-15.00 uur, afgelast ivm hittegolf.
  • Maandag 10 augustus van 14.00-15.00 uur, l
  • loc. grasveld bij de klimboom naast de gymzaal Christinalaan. Wolvilten van een steentje. Een harde steen wordt omwikkeld met zachte losse wol in verschillende kleurtjes en door warm water en zeepsop en wrijving tussen je handen tot een zachte kleurrijke steen.
  • Vrijdag 14 augustus van 14.00-15.00 uur, loc. grasveld bij de klimboom naast de gymzaal Christinalaan. Een stukje speksteen bewerken. Zelf een ruw stukje speksteen uitzoeken en met schuurpapier glad schuren en polijsten tot er een mooi voelsteentje ontstaat.

 

Nieuwe lessen Kleur is Kracht:

Na de zomervakantie worden er plannen gemaakt voor nieuwe creatieve lessen en workshops voor jong en voor oud.

Wordt vervolgd. 😉