Welkom bij Kleur is Kracht

Mijn naam is Astrid van Zelst. Ik ben kunstzinnig therapeut en werk in mijn praktijk voor kunstzinnige therapie en beeldende coaching Kleur is Kracht.

handen vol kleurAls kinderen niet lekker in hun vel zitten helpt kunstzinnige therapie. Je kind is geen prater en lijkt steeds vast te lopen. Je zoekt een oplossing voorbij het verbale want gesprekken zijn misschien een gepasseerd station. Bij kunstzinnige therapie hoeft een kind niet te praten. Het mag lekker creatief met zijn handen aan de slag. Daardoor komt het kind beter in zijn vel te zitten.

Kunstzinnige kindertherapie voor als er meer nodig is. Niet de klacht staat centraal,  maar de eigen gezond makende kracht wordt aangesproken. Daarnaast vergoeden veel zorgverzekeraars kunstzinnige therapie vanuit de aanvullende verzekering.

Voor jong en oud, ook als je zegt: ‘maar ik ben niet creatief…’ Het proces is belangrijker dan het resultaat. Je hoeft dan ook geen creatieve ervaring te hebben. Het gaat vooral om het zelf doen en ervaren van het beeldend werken en niet om een perfect eindresultaat.

Ik zie je graag terug bij Kleur is Kracht! 

Klik hier voor een kort introductie filmpje.

Kleur is Kracht is gevestigd in De Bovenboog in Uithoorn (regio Amstelland). Een kleurrijke praktijkruimte en sfeervol licht atelier in het oude schoolgebouw van de Regenboog en de Dolfijn.