Home

Even voorstellen:

Dit is de video mijn hoofd staat altijd aan

Help, mijn hoofd staat altijd aan en nu zoek ik een creatieve oplossing. Vraag jij je ook wel eens af wat je daar op een eenvoudige manier aan kunt doen?

In deze video vertel ik je dat er een gezonde manier is om een leeg hoofd te ervaren en dat kunst als medicijn je daarbij helpt. Want heb je wel eens gedacht aan kunstzinnige vaktherapie beeldend voor jou of voor je kind/kleinkind?

 

Wachtlijst?

Momenteel is er (nog) geen wachtlijst voor individuele vaktherapie beeldend.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan op korte termijn plaats vinden, dus bel voor een afspraak!

 

Check hier de agenda met de geplande creatieve activiteiten en workshops!

 

 

Keep calm…

Wat kun je doen om sterker uit perioden van tegenslag te komen en wat heb jij of je kind of je oudere ouder daarbij nodig? Richt je aandacht vooral op positieve creatieve mogelijkheden.

Kleur is Kracht is geopend voor individuele vaktherapie en workshops.

Begeleiding aan huis is ook mogelijk. Kleur is Kracht komt dan naar je toe met alle benodigde materialen.

Gezellig samen kunnen schilderen of tekenen vind ik heel belangrijk. Grotere groepen zijn namelijk niet voor iedereen geschikt. Als ervaringsdeskundige NAH gedij ik ook veel beter in 1-op-1 situaties, dus hoe fijn is het als je aan je eigen keukentafel onder begeleiding weer creatief bezig kunt gaan.

Stay healthy, zorg goed voor elkaar èn zorg goed voor jezelf. 

 

 

Schrijf je in voor mijn eZine ONTDEK, waarin ik creativiteit en inspiratie deel, en ontvang nu gratis een eBook met 3 creatieve tips voor meer rust in je hoofd.

 

 

 

 

Wat doe je als je kind niet lekker in zijn of haar vel zit…

Je kind is geen prater en lijkt steeds vast te lopen. Je zoekt een oplossing voorbij het verbale want gesprekken zijn misschien een gepasseerd station. Bij kunstzinnige therapie hoeft een kind niet te praten. Het mag lekker creatief met zijn handen aan de slag. 

Kunstzinnige kindertherapie voor als er meer nodig is.

Gedurende kortdurenhanden vol kleurde trajecten van beeldend werken, ontstaat er meer ontspanning waardoor je kind beter in zijn of haar vel komt te zitten. Verwerking via creativiteit blijkt elke keer weer een goede ingang te zijn.

Voor jong en oud, ook als je zegt: ‘maar ik ben niet creatief…’ 

Het proces is belangrijker dan het resultaat. Je hoeft dan ook geen creatieve ervaring te hebben. Het gaat vooral om het zelf doen en ervaren van het beeldend werken en niet om een perfect eindresultaat. En veel zorgverzekeraars vergoeden kunstzinnige therapie vanuit de aanvullende verzekering. Dus bel snel voor een kennismakingssessie!

Mijn praktijk is er niet alleen voor therapie.

Het inspirerende en kleurrijke atelier is er ook voor diegene die graag creatief bezig wil zijn en kunstzinnig aan de slag wil.