Home

handen vol kleur

Wat doe je als je kind niet lekker in zijn of haar vel zit?

Je kind is geen prater en lijkt steeds vast te lopen. Je zoekt een oplossing voorbij het verbale want gesprekken zijn misschien een gepasseerd station. Bij kunstzinnige therapie hoeft een kind niet te praten. Het mag lekker creatief met zijn handen aan de slag. 

Kunstzinnige kindertherapie voor als er meer nodig is.

Gedurende kortdurende trajecten van beeldend werken, ontstaat er meer ontspanning waardoor je kind beter in zijn of haar vel komt te zitten. Verwerking via creativiteit blijkt elke keer weer een goede ingang te zijn.

Voor jong en oud, ook als je zegt: ‘maar ik ben niet creatief…’ 

Het proces is belangrijker dan het resultaat. Je hoeft dan ook geen creatieve ervaring te hebben. Het gaat vooral om het zelf doen en ervaren van het beeldend werken en niet om een perfect eindresultaat. En veel zorgverzekeraars vergoeden kunstzinnige therapie vanuit de aanvullende verzekering. Dus bel snel voor een kennismakingssessie!

Kleur is Kracht

Kleur is Kracht, de praktijk voor kunstzinnige therapie en beeldende coaching is gevestigd in De Bovenboog in Uithoorn (regio Amstelland). Een kleurrijke praktijkruimte en sfeervol licht atelier in het oude schoolgebouw van de Regenboog en de Dolfijn.